Ontdek de CO2-footprint
van uw sportschool

En pak uw milieu-impact aan

Met Footprint4All gebruikt u de kracht van cijfers om uw sportschool duurzamer te maken.

Ontdek de verborgen impact van uw gym met Footprint4All

Als eigenaar of manager van een sportschool begrijpt u misschien dat elke beslissing telt, niet alleen voor uw bedrijf maar ook voor de aarde. Het is dan ook essentieel om de CO2-footprint van uw gym te kennen en te begrijpen.

Waarom is dit belangrijk? Omdat uw sportschool een aanzienlijke impact heeft op het milieu, zelfs meer dan u misschien denkt. De impact wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld energieverbruik vanwege uw fitnessapparatuur, waterverbruik en de verwarming en koeling van spa’s. Ieder aspect heeft invloed op de ecologische impact van uw fitnesslocatie. 

Met Footprint4All brengt u eenvoudig en snel de footprint van uw bedrijf in kaart.

Met Footprint4All ontdekt u waar uw CO2-uitstoot vandaan komt en kunt u bepalen welke duurzame investeringen u kunt doen

Consumenten worden steeds milieubewuster

Het meten van uw CO2-uitstoot is niet alleen een verantwoordelijke stap voor het milieu, het kan ook voordelig zijn voor uw bedrijf. Consumenten worden steeds milieubewuster en geven steeds vaker de voorkeur aan organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid. Uit onderzoek is gebleken dat 66% van de consumenten bereid is om meer uit te geven aan duurzame organisaties en 81% van de millennials verwacht dat hun favoriete bedrijven openbare verklaringen afleggen over hoe zij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Door transparant te zijn over uw CO2-uitstoot en actief te werken aan reductie, kunt u niet alleen uw ecologische impact verminderen, maar ook uw imago verbeteren en nieuwe bezoekers aantrekken.

Eenvoudig en nauwkeurig met Footprint4All

Bij Footprint4All begrijpen we dat het uitvoeren van een CO2-footprintberekening intimiderend kan lijken, maar wij maken het eenvoudig. Met onze gebruiksvriendelijke zakelijke CO2-calculator krijgt u snel en nauwkeurig inzicht in de CO2-uitstoot van uw sportschool. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor het compenseren van uw uitstoot via Bamboo Village, voor een klimaatneutraal bedrijf.

Klaar om de duurzaamheid van uw sportschool naar een hoger niveau te tillen?

Begin vandaag nog met Footprint4All en ontdek hoe u uw CO2-footprint kunt verkleinen, terwijl u uw gym laat groeien.

Vraag een demo aan

Ontdek de mogelijkheden van Footprint4All!