Ontdek de CO2-footprint
van uw restaurant

En pak uw milieu-impact aan

Met Footprint4All gebruikt u de kracht van cijfers om uw restaurant duurzamer te maken.

Ontdek de verborgen impact van uw restaurant met Footprint4All

Als eigenaar of manager van een restaurant begrijpt u misschien dat elke beslissing telt, niet alleen voor uw bedrijf maar ook voor de aarde. Het is dan ook essentieel om de CO2-footprint van uw restaurant te kennen en te begrijpen.

Waarom is dit belangrijk? Omdat uw restaurant een aanzienlijke impact heeft op het milieu, zelfs meer dan u misschien denkt. Van het afval dat u genereert van overgebleven voedsel of verpakkingen, de hoeveelheid water die u gebruikt, tot de energie die wordt gebruikt om uw restaurant draaiende te houden. Ieder aspect heeft invloed op de ecologische impact van uw restaurant. Met Footprint4All brengt u eenvoudig en snel de footprint van uw bedrijf in kaart.

Met Footprint4All ontdekt u waar uw CO2-uitstoot vandaan komt en kunt u bepalen welke duurzame investeringen u kunt doen

Consumenten worden steeds milieubewuster

Het meten van uw CO2-uitstoot is niet alleen een verantwoordelijke stap voor het milieu, het kan ook voordelig zijn voor uw bedrijf. Consumenten worden steeds milieubewuster en geven steeds vaker de voorkeur aan restaurants die zich inzetten voor duurzaamheid. En dat gaat verder dan bijvoorbeeld een lokaal assortiment of een vegan aanbod. 

Door transparant te zijn over uw CO2-uitstoot en actief te werken aan reductie, kunt u niet alleen uw ecologische impact verminderen, maar ook uw imago verbeteren en nieuwe restaurantbezoekers aantrekken.

Eenvoudig en nauwkeurig met Footprint4All

Bij Footprint4All begrijpen we dat het uitvoeren van een CO2-footprintberekening intimiderend kan lijken, maar wij maken het eenvoudig. Met onze gebruiksvriendelijke zakelijke CO2-calculator krijgt u snel en nauwkeurig inzicht in de CO2-uitstoot van uw restaurant. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor het compenseren van uw uitstoot via Bamboo Village, voor een klimaatneutraal bedrijf.

Klaar om de duurzaamheid van uw restaurant naar een hoger niveau te tillen?

Begin vandaag nog met Footprint4All en ontdek hoe u uw CO2-footprint kunt verkleinen, terwijl u uw restaurant laat groeien.

Vraag een demo aan

Ontdek de mogelijkheden van Footprint4All!